Hägg Motorsport byggde ny rallybil på 19 dagar

Hej!

Då har det snart gått 3 veckor sedan finalen i JSM där naturen bet ifrån sig hårt på vår lilla Fiesta. Smällen tog riktigt hårt men, både Lukas och Anton är ok. Anton har haft lite känningar i ryggen men,
tänker åka nästa helg, då det är final i Sydsvenska Rallycupen i Hovmantorp .

Det har varit MÅÅÅNGA timmar i verkstaden och hemma har man inte synts till mer än precis de få timmar (4-5) man landat på kudden och bytt kläder. Det verkar som pusslet går ihop och enligt besiktningsmannen så skall papperna vara i ordning från Transportstyrelsen. Bilen är startad och provkörd. Nu återstår bara det sista finliret och i morgon får den på sig kostymen med dekaler o.s.v.

Tyvärr så fick det bli en helt nybyggd bil, då i princip hela bilen blev skrot. Lite delar är överflyttade men, som tur var så var vi i alla fall förberedda för att sådant här händer. Det är baksidan av rallysporten.

Nog om det tråkiga!

På lördag är det rallysprint på Falsterbo gamla skjutfält (utanför campingen). Det är 60 bilar som kör 2 sträckor på tuffa vägar. Har ni möjlighet och vill komma dit för att titta på lite fartfylld underhållning så är det första start 10.00 och sedan nästa cirka 12.30.

Detta är en av få gånger på året som man kan som publik se bilarna flera gånger på samma ställe, samt att det kommer bilar i princip hela tiden. Det brukar vara 4-5 bilar samtidigt (om än inte sidan om varandra,
cirka 10 sekunders mellanrum) och då blir det väldigt publikt.

Kan vara blåsigt och kallt så en varm jacka och mössa kan rekommenderas!

Nu håller vi tummarna för att bilen är klar och att jag satt ihop den rätt?! Nu kör vi igen!

Hägg Motorsport / Magnus