Hägg Motorsport gasar mot SM-medalj

logotyper gn motorsport och hägg motorsport

Rallysäsongen 2020

Då är 2019 års rallysäsong över och vi är i full gång med planerna för 2020.

Efter en för oss lyckad och utvecklande säsong där både teamet, Lukas och Anton har gjort stora framsteg, så blickar vi nu fram emot säsongen 2020.

I vår ambition att utvecklas och på sikt nå målet om en SM-medalj, så kommer vi framförallt på SM-deltävlingarna att, köra dessa ihop och under GN Motorsports flagg. Som nyblivna SM-medaljörer i 4WD trimmat,  samt en lång rallykarriär har GN Motorsport, en mångårig och stor erfarenhet. Tillsammans skall vi försöka förverkliga bådas mål om att ta en JSM-medalj. Det kommande året kommer att fokuseras på att fortsätta utvecklas och visa att vi tillhör den toppen inom klassen där vi kör.

GN Motorsport vill och kommer att försöka få fram juniorer i rally och då blev detta en fin lösning som passar oss båda.

Vi kommer nästa år att fortsätta med vår nu helt nybyggda/återuppbyggda Ford, då denna i princip är nollställd (med nya delar överallt) och vi kommer att fortsätta köra med våra sponsorer, precis som detta år.

Nytt är även att vi välkomnar Daniel Borgqvist, in i teamet och han kommer att kliva in som kartläsare i bilen under kommande säsong.

Daniel är en erfaren och duktig codriver, som varit aktiv med många snabba förare sedan han började som kartläsare till sin bror 2005. Han kommer att bidra med sin erfarenhet och rutin som kommer Lukas och teamet till gagn, i sin vidare jakt på uppsatta mål.

Vi vill även passa på att tacka Anton Johansson, för det gångna året och till Lukas och Antons gemensamma utveckling och framgång. Vi har haft ett fantastiskt roligt år och sett att, man kan komma från ungdomsrally och sedan prestera direkt i denna tuffa R2 klass. Båda killarna har gjort stora framsteg runt och i bilen.

Önskar Anton stort lycka till med kommande satsningar och vem vet när våra vägar korsas igen!

Hägg Motorsport