Rallyrapport från Skilling 500 och East Sweden Rally, Linköping

Hej!

Då blev målgång i Skilling 500 🏁
Det var ett snabbt och tufft rally där vår bil kanske inte alltid matchade de snabba vägarna som bjöds. Vi startade hyfsat, men mot slutet kändes det riktigt bra. Vi var båda nöjda och då speciellt med sista sträckan där vi hade en 3:e tid i klassen och 17:e totalt. Slutar på en 5:e plats i den trimmade B klassen (i vår otrimmade bil) och 22:a av de 149 startande. Känns riktigt roligt att vi både fick köra i mål och att få ha den goa känslan med oss till helgens SM deltävling i Linköping.

Redan i morgon beger vi oss av mot Linköping för att vara på plats till fredag morgon 06.30, då det är dags att köra igenom sträckorna och kolla noter. Sedan på fredag kväll är det 2 st specialsträckor (SS) som körs runt SAAB Arena där helgens centrum blir för tävlingen.
Lördagen innehåller 11SS på ca 11 mil som skall köras på snabba och fina grusvägar. I vår klass startar 15 bilar av totalt 104. Vi hoppas att vi får samma känsla och flyt som vi hade i helgen och då skall vi kunna få till en bra placering.

Det är fantastiskt att få möjligheten att få köra dessa fina rallyn och vi är så tacksamma för alla som hjälper oss på vår resa mot en topplacering i SM.
Denna helg finns resultatet både på Resultatservice och i direktsänd radio på, Radiolive.
Håll gärna tummarna för oss, för vi skall ge de andra en riktig fajt!

Hägg Motorsport Lukas & Anton