Säsongsavslutning för Hägg Motorsport

Då var denna konstiga säsong 2020 slut

Vi avslutade den på bästa sätt med att vinna vår klass och att komma 3:a totalt. Detta med endast 2 trimmade 4-hjulsdriva Subarubilar framför oss. Skoj när allting stämmer och det bara flyter på. Det är extra roligt att få avsluta på detta sätt och ta detta resultat med sig till kommande säsong. Igår fick vi även visa att vi väl stod upp mot de mer rutinerade förarna i både förarklass och i sina trimmade bilar (vår bil går i den otrimmade klassen). Nu är det genomgång och planering inför kommande säsong, som börjar med de första 2 SM tävlingarna redan första veckan i Januari. Det är i Boden, så från Trelleborg är det ”bara” 170 mil enkel resa. Det kommer att bli ett riktigt äventyr med i princip 23 timmars mörker och kanske 35 minusgrader. Det är mycket spännande saker på gång inför kommande säsong, men det kommer vi att presentera så fort vi får lite mer information om detta.

Som denna säsongen utvecklat sig så är vi ändå mycket nöjda med de tävlingar som vi fått möjlighet att köra. Det har ju varit och är fortfarande väldigt strikta krav på arrangemang och där är ju inte motorsporten undantagen alls, även om vi är ute i det fria. Vi lyckades få ihop 26 JSM poäng i år jämfört med 11 i fjol, så nästa år är det ytterligare höjda mål och förhoppningsvis även lite känning på de övre placeringarna i resultatlistorna.

Ett stort tack till ER alla för att ni ställt upp och hjälpt oss att få möjlighet med att utöva den sport som vi älskar!

Vi kommer med uppdateringar så fort vi bara kan! Nu skall vi fortsätta njuta lite av gårdagens seger och fira lite helg.

Tack! Lukas & Daniel